dinsdag 3 juli 2012

Monument kopen, verbouwen en/of restaureren?


Kijk dan eens bij Conserf monumentenzorg voor alles over monumenten. Bij het inschakelen van Busker Makelaardij als aankoopmakelaar bij het kopen van een monument nemen wij de kosten voor een bouwkundige keuring door Conserf voor onze rekening!
monumenten, conserf, renovaties, aankoopmakelaar, amsterdam, leiden, makelaardij, huizenmarkt, huis kopen
Nederland telt vele prachtige monumenten. Rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten, beschermde stads- en dorpsgezichten, maar ook onbeschermde historische panden die vanwege hun monumentale karakter het behouden waard zijn. Om al deze gebouwen te behouden is periodiek onderhoud noodzakelijk. Voorkomen is immers beter dan genezen. Preventief onderhoud remt het natuurlijke proces van aftakeling van een gebouw. Tijdig ingrijpen voorkomt schade en zodoende zware ingrepen aan het monument.
Conserf B.V. is een onafhankelijk monumentenadviesbureau dat zich richt op de instandhouding van monumentale panden in heel Nederland. Onze kerntaken zijn het opstellen van onderhoudsplannen, onderhoudsbegrotingen, bouwhistorische opnames en het geven van restauratiebegeleiding en advies aan eigenaren van monumentale panden.
Meer informatie: www.conserf.nl

monument, 3d tekening, conserf, makelaardij, busker makelaardij, aankoopmakelaar, huizenmarkt, amsterdam, leiden
3D architectural visualisation of a medieval house at Leyden, made by Conserf, drawn by Dick Floris.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten