zaterdag 2 februari 2013

Websitelinks naar nuttige sites woningmarkt

Hieronder een aantal links naar nuttige sites over de woningmarkt.


Open huis woning kopen

Geregeld zijn er er open huizen routes zoals de NVM open huizen dag (eerstvolgende 6 april 2013 van 11.00 tot 15.00uur), maar ook de de open huizen op elke 1ste en 3de zaterdag van de maand van 11.00 tot 13.00uur van OpenHuizenLink. Als je hier een woning vindt die je interesse wekt is het misschien verstandig een professional in te schakelen die voor jou bekijkt of de woning echt waard is wat ze vragen en jou begeleid in het aankopen van de woning. En wat is er nou fijner dan een aankoopmakelaar die speciaal voor het kopen van een open huis woning een vast actie tarief heeft?
Kijk op www.openhuiswoningkopen.nl/ voor meer informatie.

Aankoopmakelaar in Amsterdam

Je gaat een huis kopen in Amsterdam en je doet dit voor het eerst, je hebt geen tijd om huizen te zoeken en geen tijd om 30 huizen te bezichtigen aangezien je een drukke baan hebt om je toekomstige hypotheek te kunnen betalen, of je hebt al vaker een huis gekocht maar je wenst goede begeleiding in de aankoop zodat je  zeker weet dat het een goede investering zal zijn.
Allemaal redenen om een Amsterdamse aankoopmakelaar in te schakelen die loyaal is naar zijn klanten, werkt mét zijn klanten, een no cure no pay tarief hanteert, en duidelijk is over zijn dienstverlening.
Kijk op www.amsterdamseaankoopmakelaar.nl/ voor meer informatie.

Voor de markt uit een gerenoveerd appartement in Amsterdam kopen

Ben jij het ook zo zat dat er zo weinig mooie appartementen in Amsterdam op de markt komen? En als er dan eens een mooi gerenoveerd appartement langs komt dan moet je meteen beslissen of wordt deze op Funda als 'verkocht onder voorbehoud' aangemeld?
Dat kan kloppen, want veel gerenoveerde appartementen in Amsterdam worden nog steeds voor de markt uit verkocht. Door het grote netwerk van beleggers, investeerders en ontwikkelaars heeft deze aankoopmakelaar woningen als eerste op het oog. Soms zelfs nog voordat er begonnen is aan het ontwikkelen zodat je als koper nog inspraak kan hebben in de indeling en afwerking.
Kijk op www.gerenoveerd-appartement.nl/ voor meer informatie.
En kijk bij gerenoveerde appartementen voor de markt uit voor een lijst met toekomstige appartementen. Als hier de woning niet tussen staat bedenk dan dat een Amsterdamse aankoopmakelaar jou misschien wel kan helpen met het vinden van een gerenoveerd appartement in Amsterdam, ook voor de markt uit!

Nieuws over de woningmarkt

Voor het laatste nieuws over de woningmarkt en voor de beste tips als je een huis gaat kopen (in Amsterdam), een open huis route gaat volgen, een hypotheek gaat afsluiten of duidelijkheid wilt hebben over de huidige regels op de woningmarkt ga je naar:

Laatste items van de nieuwsblog:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten