woensdag 28 maart 2012

Voor de markt uit een huis kopen!

In de huizenmarkt worden er ook woningen "voor de markt uit" verkocht zoals dat heet. Hoe kan je daar als huizenkoper nu tussenkomen?
De huizenmarkt kent kopers en verkopers. Vaak zitten er tussen deze huizenverkopers grote partijen zoals woningbouwverenigingen, beleggers en investeerders. Vooral de laatste 2 zijn belangrijke spelers op de woningmarkt. Zij kopen hele panden, ontwikkelen deze tot appartementen en verkopen ze daarna als losse appartementsrechten.

En daar komt het voordeel van een aankoopmakelaar kijken. Voor iedere aankoopklant die wij binnen krijgen, kijken wij binnen het netwerk van beleggers en investeerders of er geschikte woningen tussen zitten. Zo kan het zijn dat wij al bij een woning kunnen kijken waar nog niet eens is begonnen met de verbouwing! Groot voordeel is natuurlijk dat je 1ste keus hebt bij een woning die niet op de reguliere markt te koop staat. Daarnaast kan je vaak nog invloed uitoefenen op de afwerking en misschien zelfs de indeling!

Dus daarom......neem een aankoopmakelaar mee! Bel of mail nu voor een vrijblijvende afspraak.
020-7726925
info@buskermakelaardij.nl 

1 opmerking:

  1. Kijk bij http://aankoopmakelaaramsterdam.blogspot.com/p/vooraanbiedingen-gerenoveerde.html
    voor een lijst met vooraanbiedingen. Wij zullen proberen deze lijst de komende tijd zoveel mogelijk aan te vullen met nieuwe woningen!

    BeantwoordenVerwijderen