vrijdag 21 september 2012

Open huis op zaterdag 29 september

29 september is het weer zover! Zonder afspraak een huis bezichtigen, lekker vrijblijvend rondsnuffelen en dé mogelijkheid voor diegene die nog gewoon doordeweeks moet werken voor zijn of haar geld en zodoende niet tijdens de standaard werkuren (9-5) kan bezichtigen.
Inderdaad verkopende makelaars! Wanneer gaan we nou eens allemaal de mogelijkheid bieden om na 17uur of op zaterdag ook een bezichtiging in te plannen?!

Om goed voorbereid te zijn, hieronder de link naar mijn vorige post met tips voor de open huizen route:
http://aankoopmakelaaramsterdam.blogspot.nl/2012/03/tips-voor-de-open-huizenroute-op.html

open huis, makelaar, funda, Busker Makelaardij, aankoopmakelaar, amsterdam, appartement, vrijblijvend bezichtigen

Vergeet niet dat als je dit jaar nog een woning wilt kopen je nog circa 6 weken hebt om iets leuks te vinden, want je dient rekening te houden met minimaal 7 weken tussen de koopovereenkomst en de levering. Tenzij je uiteraard gewoon het geld op de bank hebt staan omdat je net de loterij hebt gewonnen of omdat je gewoon heel goed kan sparen, maar dan maakt het sowieso niet echt uit of je nu of in 2013 iets koopt!

dinsdag 4 september 2012

Open Monumentendag 8 en 9 september

Aanstaande weekend is het weer zover! Op 8 en 9 september komt de open monumentendag er weer aan. Een uitgelezen kans om Amsterdam op een andere manier te ontdekken. Het thema voor 2012 is groen van toen. En ook in de stad Amsterdam is er weer van alles te zien!

Kijk op http://www.openmonumentendag.nl/ voor alle deelnemende monumenten en meer informatie.